Bine aţi venit!

Ezechiel

Produse 6 până la 10 din 15 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Setează direcţie ascendentă
  1. Ezechiel cap. 16

    Ezechiel cap. 16

    11.01.2015 | Iulian Ghica

    Harul MÂNTUITOR (nu cel general) nu se poate revărsa sau manifesta peste noi fără credința noastră, fără să-l primim. Harul nu ne poate mântui cu forța, harul nu ne poate ierta cu forța, nu ne poate sfinți cu forța, nu ne poate schimba cu forța. Rolul nostru activ în piesă este să recunoaștem ceea ce suntem, nevoia noastră disperată de har, și să primim prin credință cât mai mult din acest har. În Piesă vor fi atât păcătoși pedepsiți cât și păcătoși înălțați. Harul însă nu poate străluci doar prin pedepsirea celor păcătoși. El strălucește în mod evident mai clar prin mântuirea celui păcătos

    Detalii
  2. Ezechiel capitolele 14-15

    Ezechiel capitolele 14-15

    15.12.2014 | Iulian Ghica

    "Promisiunea de a ne da o inimă nouă este valabilă și pentru noi, cei care prin Hristos am fost altoiți în măslin. Dar înțelegem acum mai bine că această promisiune nu se împlinește peste noapte, ci este un proces..."

    Detalii
  3. Ezechiel cap.12.-13

    Ezechiel cap.12.-13

    07.12.2014 | Iulian Ghica

    Hristos a venit prima dată în timpul păcii romane a lui Cezar Augustus. Oare va reveni în timpul PĂCII aduse de Anticrist? La prima Sa venire în timpul păcii romane, Isus spunea: Eu nu am venit să aduc în lumea pacea, ci sabia! Lumea era în păcat, Israel era în apostazie. Nu era vremea păcii, al consensului. Pacea era de fapt imposibilă. Hristos strică pacea lumii prin Lumina Evangheliei. Și acest lucru prin simplul act de Luminare

    Detalii
  4. Ezechiel cap. 11

    Ezechiel cap. 11

    01.12.2014 | Iulian Ghica

    Doar prezența Slavei Domnului mai împiedică pe omul în haină de in să reverse focul asupra cetății. Acesta este Fiul, Mijlocitorul. Tocmai El a primit slujba să fie agent al judecății asupra cetății. Cetatea avea să fie distrusă de însuși Fiul lui Dumnezeu, deci de Dumnezeu însuși. În fața urâciunilor din cetate, Fiul nu mijlocește, nu se opune judecății divine. Dar prin gestul slavei Domnul care îmbrățișează, sărută Casa pentru ultima dată, și prin faptul că nu se grăbește să părăsească Templul, ni se sugerează că acum Tatăl mijlocește pentru cetate. El care nu dat voie nici Fiului să mai mijlocească pentru cetate, mijlocește El însuși pentru cetate. O îmbrățișează din nou. Nu se grăbește să părăsească Templul. Se oprește la intrarea în curtea Templului.

    Detalii
  5. Ezechiel capitolul 10

    Ezechiel capitolul 10

    25.11.2014 | Iulian Ghica

    "Dar El alege, după planul Tatălui, să Se lase răstignit și să poarte păcatul chiar în acel moment al răstignirii. Și aici este înțelepciunea crucii. Căci astfel Hristos Isus poartă păcatul celor care-L răstigneau..."

    Detalii

Produse 6 până la 10 din 15 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Setează direcţie ascendentă