Bine aţi venit!

Ieremia

Produse 21 până la 25 din 34 total

pe pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Setează direcţie ascendentă
 1. Ieremia Capitolul 16

  Ieremia Capitolul 16

  20.01.2013 | Iulian Ghica

  Admir la Domnul Domnilor și Împăratul Împăraților TĂRIA cu care știe să piardă, tenacitatea cu care acceptă înfrângerea, libertatea cu care se lasă bătut și apoi calmul și răbdarea cu care scrie finalul poveștii. El nu se tulbură de gravitatea înfrângerii și nici de momentul de glorie al vrăjmașilor Lui.

  Detalii
 2. Ieremia Capitolul 14 - 15

  Ieremia Capitolul 14 - 15

  13.01.2013 | Iulian Ghica

  Ieremia visa să fie un mijlocitor ca Moise, să mijlocească cu succes pentru salvarea poporului Domnului! Oare nu e un vis frumos? Nu visa la bogăție, la slavă, ci să fie ca Moise. Dar visul său nu se potrivea cu faza bătăliei în care el se născuse. În această fază el era chemat să fie de acord cu judecata lui Dumnezeu, să nu mijlocească pentru poporul Domnului, ci să fie un prooroc al Neamurilor!

  Detalii
 3. Ieremia Capitolul 13

  Ieremia Capitolul 13

  22.12.2012 | Iulian Ghica

  Deja întrezărim paralele fascinante cu istoria Bisericii. La fel ca Israel, Biserica nu a reușit să ducă Evanghelia la marginile pământului pe linia ascultării și a binecuvântării. Oare se va repeta istoria? Oare Domnul o va duce El Însuși pe linia judecății? Oare o va face judecând Biserica apostată înaintea tuturor neamurilor? Și oare în acest demers va conlucra cu rămășița credincioasă, la fel cum a conlucrat cu Iuda?

  Detalii
 4. Ieremia Capitolul 11-12

  Ieremia Capitolul 11-12

  16.12.2012 | Iulian Ghica

  Dar puțintică răbdare. Domnul va împlini ce a promis. Așteaptă finalul. Domnul Își va înălța Numele în orice circumstanță. El vrea mai mult ca oricine să-și înalțe Numele. Domnul va fi înălțat și nu vor fi victime. Nu există criză, nu există victime.

  Detalii
 5. Ieremia Capitolul 10

  Ieremia Capitolul 10

  09.12.2012 | Iulian Ghica

  Acum ne putem cerceta inima să identificăm temerile noastre cele mai adânci. Adesea nu le vedem sau le negăm. E nevoie însă ca Domnul să ne treacă prin diferite contexte pentru ca temerile noastre cele mai adânci să iasă la iveală. După ce identificăm aceste temeri trebuie să analizăm soluțiile pe care le-am găsit pentru a le tempera. Este doar încrederea în Domnul soluția pentru a ne elibera de aceste temeri sau alături de Domnul mai sunt tot felul de alianțe, tot felul de elemente vizibile, de strategii omenești, de cârje pământești pe care ne bazăm?

  Detalii

Produse 21 până la 25 din 34 total

pe pagină
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Setează direcţie ascendentă