Bine aţi venit!

Mica

Produse 1 până la 5 din 9 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Setează direcţie ascendentă
  1. Mica Comentariu Complet

    Mica Comentariu Complet

    29.09.2013 | Iulian Ghica

    După ieșirea din Egipt Domnul a făcut multe minuni în mijlocul lor, le-a vorbit pe muntele Sinai, le-a revelat legea și cortul, a coborât în mijlocul lor sub forma unui nor. După răscumpărarea lui Israel de la finalul istoriei va urma din nou un șir de astfel de revelaţii minunate. Cerul Se va deschide din nou față de Israel și de data aceasta nu prin Moise, ci prin Mesia, acel prooroc ca Moise.

    Detalii
  2. Mica Capitolul 7

    Mica Capitolul 7

    29.09.2013 | Iulian Ghica

    Călcarea păcatelor în picioare rămâne o taină pentru Mica. Isaia 53 însă vorbește despre această taină, despre modul misterios în care Domnul VA CĂLCA ÎN PICIOARE păcatul lui Israel. Nu e la ce ne-am aștepta. Domnul calcă păcatele în picioare luându-le asupra Lui și suferind în locul nostru pedeapsa cuvenită. Mântuirea e prin împlinirea dreptății. Dar astfel mila și îndurarea strălucesc și mai mult. Iar Mica e îndreptățit să se minuneze de acestea atunci când privește la istoria completă a poporului Israel.

    Detalii
  3. Mica Capitolul 6

    Mica Capitolul 6

    22.09.2013 | Iulian Ghica

    În viața lui Pavel un nou pas în cunoaștere însemna o nouă încercare, o nouă moarte și înviere. Nu era o cunoaștere ieftină, fără un cost, fără o jertfă. SINGURUL drum spre slava lui Hristos este suferința pentru Hristos. Această Lege izvorăște din dreptatea și demnitatea divină. De aceea putem spune și noi: și la aceasta am fost chemați, să călcăm pe urmele suferințelor lui Hristos.

    Detalii
  4. Mica Capitolul 5

    Mica Capitolul 5

    15.09.2013 | Iulian Ghica

    V.2 este extrem de important. Este marea noutate mesianică pe care o aduce cartea Mica și care nu se găsește în niciunul din ceilalți profeți. În mod cert este vorba despre MESIA, despre acel MESIA care va aduce izbăvirea finală mult așteptată de Israel. El va stăpâni pentru totdeauna peste Israel, El va cârmui cu puterea Domnului. În timpul domniei Sale, ei vor locui liniștiți și El va fi proslăvit până la marginile pământului, El va fi pacea lui Israel.

    Detalii
  5. Mica Capitolul 4

    Mica Capitolul 4

    08.09.2013 | Iulian Ghica

    Capitolele 4 și 5 din cartea Mica sunt atât de luminoase, sunt cele mai luminoase capitole ale cărții. Ele vorbesc despre vremea restaurării finale a lui Israel, despre aducerea împărăției mesianice pe pământ. În capitolul 1 și 2 se demască vinovăția poporului lui Dumnezeu și se anunță dreapta judecată a lui Dumnezeu asupra sa.

    Detalii

Produse 1 până la 5 din 9 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Setează direcţie ascendentă