Bine aţi venit!

Revista

Produse 1 până la 5 din 37 total

pe pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Setează direcţie ascendentă
 1. Grauntele de mustar nr. 202

  Grauntele de mustar nr. 202

  25.10.2015 | Biserica Neemia

  De mic copil m-au fascinat basmele. Fără seducția TV-ului și internetul de astăzi, fiecare poveste era un film de 7 stele, cu efecte speciale, cu o distribuție de înaltă clasă și cu un scenariu plin de culoare și tensiune emoțională. Totul era viu și încărcat din plin de imaginație, încât la finalul poveștii aveam sentimentul că nu mai există graniță între poveste și realitate.

  Detalii
 2. Grauntele de mustar nr. 203

  Grauntele de mustar nr. 203

  25.10.2015 | Biserica Neemia

  Prietenia care te desăvârșește... M-am gândit de multe ori la cum ar fi arătat viața mea dacă nu aveam în jurul meu oameni care să mă accepte așa cum sunt, să aibă încredere, să mă susțină și să mă încurajeze atunci când, poate, nimeni altcineva nu ar fi făcut-o. M-am întrebat, nu o dată, cât de conștientă sunt de faptul că în viață ajungi undeva nu doar datorită eforturilor sau talentelor pe care le ai, ci și prin ajutorul și suportul familiei și al prietenilor.

  Detalii
 3. Grauntele de mustar nr. 201

  Grauntele de mustar nr. 201

  03.10.2015 | Biserica Neemia

  Onoarea de a fi naş astăzi certifică calitatea relaţiei de prietenie dintre noi, clădită pe multe discuţii şi frământări, rugăciune, întâlniri numeroase, momente de bucurie, dar şi de tristețe, încurajări, dar şi dojene. Este incredibil cât poate aduna un om într-o relaţie de prietenie, dacă investeşte cu toată inima.

  Detalii
 4. Grauntele de mustar nr. 200

  Grauntele de mustar nr. 200

  08.08.2015 | Biserica Neemia

  „Cine găseşte o nevastă bună, găseşte fericirea, este un har pe care îl capătă de la Domnul.” (Proverbe 18:22) Industria medicamentelor tratează trupul. Așa cum face service-ul cu mașina: repară motorașe sau schimbă piesele uzate sau stricate cu unele noi sau recondiționate. Dar dacă ai o problemă la soft, ce-i faci? Singura rezolvare a acestui tip de problemă, singura alinare, unicul medicament, este iubirea.

  Detalii
 5. Grauntele de mustar nr. 199

  Grauntele de mustar nr. 199

  02.08.2015 | Biserica Neemia

  Iată că ziua mult așteptată a sosit și sunteți motivul pentru care noi toți ne vom bucura împreună cu voi, alături de voi. Sunteți motivul pentru care, pentru o zi, ne vom întâlni cu prieteni de la distanță, cu familia. Toți vom încerca să ne ridicăm la nivelul bucuriei voastre, pentru că, de ce nu, aceasta este menirea nuntașilor: să se bucure pe deplin de acest prilej oferit cu ocazia nunții voastre.

  Detalii

Produse 1 până la 5 din 37 total

pe pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Setează direcţie ascendentă