Bine aţi venit!

Tefania

5 Produs(e)

pe pagină

Setează direcţie ascendentă
 1. Tefania capitolul 3

  Tefania capitolul 3

  26.09.2012 | Iulian Ghica

  Dacă ne gândim că Isaac a fost răsplata lui Avraam pentru anii săi de credință și așteptare nu am înțeles NIMIC. Domnul i-a descoperit lui Avraam încă din Gen.15 că El este singura Sa răsplată cea foarte mare. Isaac a venit ca un bonus, ca o mângiere vizibilă. Dar în anii de dinainte Domnul deja lucra în fiecare zi la inima lui Avraam curățind-o, aducând-o mai aproapre de El, dezvăluindu-i tainele Sale.

  Detalii
 2. Tefania capitolul 2

  Tefania capitolul 2

  19.09.2012 | Iulian Ghica

  În cele din urmă care a fost impactul lucrării lui Samuel? Samuel nu a avut impact asupra multora, dar a influențat destinul unui tânăr pe nume DAVID. Și a fost suficient ca prin DAVID Domnul să îşi împlinească în mod glorios planurile.

  Detalii
 3. Tefania capitolul 1

  Tefania capitolul 1

  12.09.2012 | Iulian Ghica

  Umblă în neprihănire înaintea Domnului fără să cauţi să te faci cunoscut lumii și Bisericii. Succesul vizibil nu garantează că ești cunoscut acolo sus. În ziua răsplătirii finale vom avea mari suprize când vom cunoaște adevărații eroi ai istoriei, pe care istoria nu i-a cunoscut, nu i-a băgat în seamnă, nici nu i-a consemnat. Istoria lumii și istoria Bisericii au o cu totul altă poveste.

  Detalii
 4. Tefania Context Istoric

  Tefania Context Istoric

  06.09.2012 | Iulian Ghica

  Spre deosebire de cartea Naum, cartea Țefania precizează în mod direct, explicit faptul că este scrisă în vremea împăratului IOSIA (vezi 1:1).

  Detalii
 5. Tefania Comentariu Complet

  Tefania Comentariu Complet

  03.09.2012 | Iulian Ghica

  În ziua aceea, Domnul nostru drag, pământul va fi plin de slava Ta și de neprihănire. Nu va mai fi nimeni care să întristeze inima Ta prin păcat sau minciună. Îți vom sluji doar Ţie într-un gând și inima Ta nu va mai fi obosită de păcatele noastre.

  Detalii

5 Produs(e)

pe pagină

Setează direcţie ascendentă