Bine aţi venit!

Data 6 iul. 2014
Autor Biserica Neemia
Format PDF
Numar Pagini 6

Alina și Codrin… două pagini, două povești de viață, două destine ce se vor unite într-Unul singur… Dumnezeu. Oare se vor lăsa strânși la pieptul Meu? Oare vor dansa în acordurile cerului cu inimile topite în dragostea Mea?

"Vă iubesc cu o iubire veșnică, de aceea vă păstrez în dragostea Mea. "Pe acest drum al unirii, nu veți putea păși fără Mine... nu veți putea prinde unda dragostei și profunzimea ei, pentru că adâncimile firii sunt mult prea mari. Sunteți atât de frumoși și Eu am doar "gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde".

Depărtează-te de rău și fă binele; caută pacea și aleargă după ea! Căci Eu sunt aproape de cei cu inima frântă și mântuiesc pe cei cu duhul zdrobit. Cheamă-Mă în ziua necazului și Eu te voi izbăvi iar tu mă vei proslăvi! Căci Eu scap sufletul robilor Mei și niciunul din cei ce se încred în Mine nu este osândit. "Eu să vă fiu desfătarea și vă voi da tot ce vă dorește inima!

Tot ce are suflare să laude numele Meu! Eu so-cotesc numărul stelelor și le dau nume la toate; Eu acopăr cerul cu nori, pregătesc ploaia pentru pământ și fac să răsară iarba pe munți.

Slava Lui Dumnezeu stă în ascunderea lucrurilor dar slava împăraților stă în cercetarea lucrurilor.

Cu drag de voi, Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt!

Cristi și Mirela, nașii

Etichete

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.