Bine aţi venit!

Matei

Produse 11 până la 15 din 29 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Setează direcţie ascendentă
  1. Matei Capitolul 21

    Matei Capitolul 21

    13.05.2012 | Iulian Ghica

    O, dacă am vedea preţul de sânge scump vărsat pentru fiecare zi a noastră! Atunci și doar atunci am iubi mult! Vina noastră nu este trecută, ci prezentă! Iertarea noastră nu este în primul rând pentru trecut, ci pentru prezent. Nu am fost păcătoși, ci suntem!

    Detalii
  2. Matei Capitolul 20

    Matei Capitolul 20

    06.05.2012 | Iulian Ghica

    Când privesc spre viitor, știu că la răsplătirea mea voi cădea copleșit la pământ și voi spune: Doamne, dar când am făcut eu toate aceste lucruri minunate despre care îmi vorbești?

    Detalii
  3. Matei Capitolul 19

    Matei Capitolul 19

    29.04.2012 | Iulian Ghica

    Petru nu vede cu claritate că el are nevoie de Isus și nu invers, că lui i s-a făcut harul să-L urmeze pe Isus, că prin cunoașterea lui Isus a primit deja cea mai înaltă răsplată, că nimicurile la care a renunțat sunt gunoaie, și în schimb a primit deja comori eterne din Dumnezeu prin Isus, că el nu merita să fie primit ca ucenici al lui Isus, ci că i s-a făcut acest mare har, că a renunțat de fapt la o moarte pentru a se bucura de viață...

    Detalii
  4. Matei Capitolul 18

    Matei Capitolul 18

    29.01.2012 | Iulian Ghica

    O, Doamne, dacă am ști cât de mult ni s-a iertat! Când vom ajunge la capăt, și Tu ne vei arăta cât de MULT RĂU s-a făcut prin noi în Biserică și lume și cum harul tău ne-a iertat, a atenuat consecințele răului produs de noi, a vindecat poate în ani de zile rănile făcute de nevegherea naostră în inimile fraților....și noi nici măcar nu am știtu, nici măcar nu am spus un Iartă-mă, sau un Mulțumesc!

    Detalii
  5. Matei Capitolul 17

    Matei Capitolul 17

    22.01.2012 | Iulian Ghica

    Astfel, pe de o parte Pavel este sătul și în belșug cu ceea ce deja i-a dat Hristos din el, dar rămâne flămând și în lipsă față de ceea ce nu cunoaște încă din Hristos! El este SĂTUL cu Hristos pentru a domni peste lipsuri, dureri, ispite, necazuri, oferte, amenințări, pierderi, dar este FLĂMÂND de același Hristos, pentru a căuta cu disperare în fiecare zi harul divin de la Hristos care se revarsă NEÎNCETAT către el, prin toate contextele și toate lucrurile, mereu proaspăt, și mereu aducând noi lumini și nestemate din Hristos.

    Detalii

Produse 11 până la 15 din 29 total

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Setează direcţie ascendentă