Bine aţi venit!

Matei

Produse 26 până la 29 din 29 total

pe pagină
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Setează direcţie ascendentă
  1. Matei Capitolul 5

    Matei Capitolul 5

    06.11.2011 | Iulian Ghica

    Relația cu Dumnezeu nu poate fi despărțită de relația cu semenii. Relația cu semenii trădează adevărata calitate a relației noastre cu Dumnezeu. Nu putem să îl iubim mai mult pe Dumnezeu decât ne iubim semenii. Iubirea față de semeni este cel mai bun barometru al iubirii noastre față de Dumnezeu. Tendința fariseului și a celui care își construiește o neprihănire personală va fi mereu să disocieze dragostea de Dumnezeu de iubirea de semeni.

    Detalii
  2. Matei Capitolul 4

    Matei Capitolul 4

    30.10.2011 | Iulian Ghica

    n noi, Hristos continuă lupta cu șarpele și ori decâte ori Îl lăsăm să lupte în noi prin credința în El, El învinge din nou și din nou Șarpele de altădată. Și rămânerea noastră și creşterea noastră în credință este biruința noastră asupra Șarpelui.

    Detalii
  3. Matei Capitolul 3

    Matei Capitolul 3

    23.10.2011 | Iulian Ghica

    Falsa religiozitate este cea mai mare capcană a celui credincios. Mereu există tendința firii pământești de a înlocui o relația vie cu Domnul cu haina religiozității. Relația vie cu Domnul este transformatoare. Ea subordonează și transformă omul dinlăuntru după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, care sfințește cele mai adânci motivații, atitudini și gânduri și care dau naștere unor fapte ale credinței care au în spate o dragoste profundă de Dumnezeu și de semeni.

    Detalii
  4. Matei Capitolul 1-2

    Matei Capitolul 1-2

    16.10.2011 | Iulian Ghica
    Şi noi asemenea lui Iosif suntem chemați să păzim viața Pruncului, să păzim Hristosul din noi și din frații noștri. Mai bine zis să conlucrăm cu Dumnezeu ca Iosif de altă dată pentru protejarea pruncului. Dar, dacă nu ar fi apărut Pruncul în viața noastră sau a semenilor noştri, viața noastră ar fi fost mai simplă. Dar odată ce am acceptat rolul lui Iosif, viața noastră s-a cam complicat. Detalii

Produse 26 până la 29 din 29 total

pe pagină
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Setează direcţie ascendentă